Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage

Laatst bijgewerkt: donderdag 9 november 2023.

Kampeerhal Roden wandeltocht

07-Roden
Categorie
Wandeltocht
Datum
13 januari 2024 08:30 - 17:00
Locatie
Kanaalstraat 63, 9301 LR Roden
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website

Kampeerhal Roden wandeltocht op zaterdag 13 januari 2024.

Afstanden: 10, 25 en 35 kilometer.

Deze wandeltocht is voor een groot gedeelte gebaseerd op de 'Vrijetijds Boulevard' wandeltocht van 2019. In verband met slechte weersomstandigheden was de deelname toen niet erg groot. We duimen nu voor beter weer en een grotere deelname..

We starten vanuit de 'Kampeerhal Roden' en wandelen door Leutingewolde en langs de Rodervaart naar 'De Onlanden' in het Leekstermeergebied.
Wandelend door 'De Onlanden' bij Roderwolde bereiken we het dorpje Roderwolde. Langs korenmolen 'Woldzigt' en de witte 'Jacobskerk' komen we bij de eerste rust in het Dorpshuis.

De wandelaars op de 10 km wandelen over de Sandebuursedijk naar het Dorpshuis en keren na de rust door Foxwolde en Dwazziewegen weer terug naar de kampeerhal.

Na rust gaan de wandelaars van de 25 en 35 km weer gezamenlijk verder naar Foxwolde en het 'Kleibos' naar de Groningerweg in Peize. Vandaar gaan ze afzonderlijk verder totdat ze in Lieveren weer samen komen bij de rust in 'Het Hart van Lieveren'. De 25 km wandelt via het Sterrenbos naar Lieveren. De 35 km wandelt naar Peize en gaat langs Grote Matsloot naar 'De Onlanden' bij Peize. Via een mooie natuurroute en door het centrum van Peize hebben zij nog een rust bij café Ensing in Peize. Na deze rust wandelen ook zij naar Lieveren via Altena, het Bunnerveen en het Sterrenbos.

Na de rust in Lieveren wandelen beide afstanden door het Mensingebos en het centrum Roden weer terug naar de kampeerhal.

De uitzetter,
Tom van der Velde 

 Roden 01

Roden 02

Roden 03

 

 

 
 

Alle datums

  • 13 januari 2024 08:30 - 17:00