Laatste wijziging: woensdag 22 april 2020

FLAL nieuws:


 Van het Bestuur (12 februari 2020)

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 9 maart 2020 in dorpshuis De Weeme in Lekkum.
Kijk hier voor de agenda»»

Van de routecommissie (15 november 2019)

Aan de Vrijetijdsboulevard Roden wandeltocht op 11 januari 2020 wordt als proef eenmalig een route van ca. 10 kilometer toegevoegd. Een aantal oudere leden, die de langere afstanden niet meer kunnen of willen wandelen, heeft hier naar gevraagd. In overleg met het bestuur is besloten deze wens (voorlopig) eenmalig te honoreren. Het bestuur en de routecommissie hopen hiermee ook jonge en beginnende wandelaars te motiveren voor de wandelsport. Aan het einde van het seizoen zal de levensvatbaarheid van een kortere afstand geëvalueerd worden.

Van de ledenadministratie. (6 november 2019)

Zet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in het adresboek van je pc/laptop/tablet/telefoon om te voorkomen dat FLAL-mail in de spambox terecht komt
Als je geen e-mail ontvangt van de FLAL dan beschikt de FLAL niet over je juiste e-mailadres. Stuur in dat geval even een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan kan je juiste adres in de database worden opgenomen

Contributie 2020 (24 augustus 2019)

De contributieafdracht aan de KWBN wordt met ingang van 2020 verhoogd. De contributie voor het lidmaatschap van de FLAL wordt NIET verhoogd maar voor leden van de FLAL wordt de totale contributie daardoor wel duurder. Voor donateurs veranderd er niets. 
Lees meer »»

Gewijzigde starttijd 25 kilometer wandeltochten

Met ingang van 1 januari 2019 wijzigt de starttijd voor de wandeltochten van 25 kilometer.
De starttijd wordt 09.00 uur. Dus gelijk met de 35 of 40 kilometer.
De laatste startmogelijkheid voor de wandelaars op de 25 kilometer wordt 09.30 uur. Voor de wandelaars op de andere afstanden verandert er niets.