Laatste wijziging: maandag 17 januari 2022

FLAL nieuws:


17 januari 2022

FLAL wandeltochten Roden en Damwoude DEFINITIEF AGELAST

Helaas hebben we, nu de horeca niet open mag en het feit dat de volgende persconferentie over de coronaregels pas op 25 januari is, moeten besluiten de wandeltochten van 22 januari in RODEN en die van 29 januari in DAMWOUDE te ANNULEREN.

We gaan ons nu bezig houden met het voorbereiden van de laatste 4 tochten van deze winterserie: 5 februari in Norg, 19 februari in Bad Nieuweschans, 5 maart in Eelde en 19 maart in Oldemarkt.

Het bestuur.

 


6 januari 2022

FLAL Vrijetijdsboulevard wandeltocht Roden UITGESTELD

Het bestuur heeft, vanwege onduidelijkheid over de mogelijkheden om op 15 januari een wandeltocht te kunnen organiseren, besloten de Vrijetijdsboulevard wandeltocht uit te stellen.

Omdat er in het Noorden voor 22 januari geen wandeltochten meer op de kalender staan, staat de Vrijetijdsboulevard wandeltocht in Roden VOORLOPIG gepland op zaterdag 22 januari 2022.

Dit voorlopige besluit is genomen na overleg met de start en rustgelegenheden.

Zodra bekend is wat de nieuwe coronamaatregelen na 14 januari zijn, zal het bestuur een besluit nemen over de organisatie en de uitvoering van de wandeltochten in januari en begin februari.

De informatie hierover komt zo snel als mogelijk op de website en via een mailbericht naar de leden.

ATTENTIE: op flal.nl staan onder het kopje WANDELAGENDA en vervolgens onder “Wandelingen met de FLAL in Coronatijd”  nog steeds wandelroutes die dagelijks gewandeld kunnen worden.

Het bestuur.


December 2021

Op naar de 2e helft van de
49e Winterserie (2021-2022) van de FLAL


Van de 49e winterserie van de FLAL hebben we, van corona-maatregel naar corona-maatregel, de 1e helft van de 12 tochten er met goed resultaat opzitten. Dat is gelukt door de medewerking van alle deelnemende wandelaars, de inzet van al de vrijwilligers en de regie van het bestuur. Het is niet niks om aan alle eisen te voldoen. Naast de overheid zijn het ook de gemeenten die ieder hun eigen aanpak voor vergunningen of meldingen en het daarbij behorende controle systeem hanteren.
Maar met aller medewerking proberen we ook de volgende 6 tochten tot een goed einde te brengen. Een dringend verzoek: houdt je aan de op de dag van de wandeltocht geldende regels. Deze worden op de website en in het mailbericht voorafgaande aan de tocht gepubliceerd.
Aan het einde van 2021 zijn we in afwachting van de regels na 14 januari. Met de eigenaren van de startgelegenheden en de rustgelegenheden gaan we na 3 januari in overleg over wat realiseerbaar is. Ook beraden we ons op de haalbaarheid van een Algemene Leden Vergadering in maart.
Terugblik op de eerste 6 tochten.
Door wat technische onvolkomenheden zijn de aantallen deelnemers per tocht gecorrigeerd. De totalen zijn nu Beetsterzwaag 392, Pieterburen 197, Harkstede 262, Workum 197, Zorgvlied 282 en Bergum 401 deelnemers.
Informatie over de komende tochten:
Raadpleeg in de week voorafgaand aan de tocht de website en je mailbox.
(dit laatste geldt alleen voor leden en donateurs die hun mailadres aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hebben doorgegeven)


 Ledenbulletins wsv FLAL

25 maart 2021

Opnieuw geen verenigingsblad. In plaats daarvan weer een bulletin om u te informeren en op de hoogte te houden van de voortgang van zaken en verenigingsontwikkelingen. Het volgende verenigingsblad zal worden gepubliceerd in september. Voor actuele zaken gebruiken we de website.
Lees hier ledenbulletin van maart 2021 »»

27 december 2020

In verband met de omstandigheden (corona en het gebrek aan inhoud) heef het bestuur besloten om het gebruikelijke decembernummer van het Vereigingsblad niet uit te geven. In plaats daarvan heeft het bestuur een informatiebulletin samengesteld waarin zij nader in gaat op de huidige omstandigheden en wat dat betekent voor de vereniging. Alle eden hebben dit bulletin over de post ontvangen. Ook voor niet leden staat hier nieuws in met betrekking tot het lopende wandelseizoen vandaar dat het bulletin ook hier op de website wordt geplaatst.
Lees hier het Ledenbulletin »»