Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage

De website is op donderdag 15 september 2022 voor het laatst bijgewekt.

FLAL nieuws:


Mei 2022
(overgenomen uit het Verenigingsblad 2022-01)
 
Van het bestuur

In dit verlaatte voorjaarsnummer van de FLAL, willen we jullie graag over een aantal zaken informeren.
Dat het voorjaarsnummer nu pas verschijnt heeft meerdere oorzaken. Ten eerste heeft het bestuur de handen vol gehad met het - wegens de voortdurende wisselende regels - organiseren van de afgelopen winterserie. Dankzij extra inzet van meer vrijwilligers is het toch maar mooi gelukt om 10 van de 12 wandeltochten te organiseren. De aangescherpte coronaregels maakten het helaas onmogelijk om de tochten in januari door te laten gaan, maar ze staan intussen al weer op de rol. Daarnaast is bij nader inzien het besluit om ons Verenigingsblad enkel digitaal uit te geven te kort door de bocht geweest. Van ruim 270 leden hebben wij nog geen mailadres. Deze leden hebben, met de leden die aangegeven hebben dat zij graag een papieren versie willen, recht op verenigingsinformatie. Daarom hebben we het eerder genomen besluit terug gedraaid en blijft het papieren verenigingsblad.


Oorkonde

Bij de laatste wandeltocht in Oldemarkt hebben veel leden, die de afgelopen winterserie minimaal 6 wandeltochten hebben gewandeld, hun oorkonde met daarop de gewandelde tochten en afstanden in ontvangst genomen. Op basis van de reacties zal dit in de volgende winterserie een vervolg krijgen. Dus wandel je 6 of meer tochten van de winterserie dan kun je een oorkonde krijgen.


Verenigingsontwikkelingen

De Algemene Ledenvergadering heeft als nieuw bestuurslid dhr. Roelof Legendal uit Damwoude gekozen.
Verder heeft dhr. Joop Ludema uit Burdaard aangegeven dat hij alvast als kandidaat-bestuurslid het komende seizoen mee gaat werken met het bestuur.
De ALV van 2023 staat gepland op maandag 3 april in Lekkum.


Inschrijf- en starttijden

Het experiment met de inschrijftijden en tevens ook de starttijden is zo goed bevallen dat dit systeem regulier wordt.
De inschrijf- en starttijden zijn:
60 km van 08.00 tot 08.45 uur
50 km van 08.00 tot 08.45 uur
40 km van 08.00 tot 08.45 uur
35 km van 08.30 tot 08.45 uur
25 km van 08.45 tot 10.00 uur (in dec/jan vanaf 09.00 uur)
De 10 km routes.
Bij een paar tochten zal een extra route van 10-15 km aangeboden worden. Nadere informatie hierover volgt in het najaar in het informatieblad over de 50e winterserie en op onze website.


Wijzigingen van gegevens m.b.t. wandeltochten

Algemeen adviseren we: controleer altijd op www.flal.nl de gegevens van de startlocatie.
We kunnen nu al aangeven dat de eerste wandeltocht in oktober niet op 23 maar op 22 oktober wordt gehouden. De startlocatie op 22 oktober is niet De Stripe in Wijnjewoude, maar Recreatiecentrum Dúndelle, Mjûmster Wei 16, 9243 SK Bakkeveen.


E-mailadressen

Voor het toezenden van (actuele) informatie m.b.t. onze vereniging wordt door ons regelmatig een digitale nieuwsbrief onder de leden verspreid. Om deze digitale nieuwsbrief te ontvangen is het noodzakelijk dat uw e-maaladres bij de ledenadministratie van de FLAL bekend is. Mocht dat nog niet het geval zijn geef dan uw e-mailadres aan de ledenadministratie door: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geef ook eventuele wijziging van uw e-mailadres aan ons door.


KWbN contributie 2023

De Bondsraad van de KWbN neemt eind mei een besluit over een contributie systeem met aangepaste contributie bedragen. Na de zomer informeren wij jullie in het informatieblad 50e winterserie 2022-2023 en op de website wat de veranderingen voor het kalenderjaar 2023 zijn geworden.

We wensen jullie een mooie wandelzomer toe.

Het bestuur