Laatste wijziging: donderdag 3 augustus 2021

FLAL nieuws:


Ledenbulletin wsv FLAL, december 2020 

25 maart 2021

Opnieuw geen verenigingsblad. In plaats daarvan weer een bulletin om u te informeren en op de hoogte te houden van de voortgang van zaken en verenigingsontwikkelingen. Het volgende verenigingsblad zal worden gepubliceerd in september. Voor actuele zaken gebruiken we de website.
Lees hier ledenbulletin van maart 2021 »»

27 december 2020

In verband met de omstandigheden (corona en het gebrek aan inhoud) heef het bestuur besloten om het gebruikelijke decembernummer van het Vereigingsblad niet uit te geven. In plaats daarvan heeft het bestuur een informatiebulletin samengesteld waarin zij nader in gaat op de huidige omstandigheden en wat dat betekent voor de vereniging. Alle eden hebben dit bulletin over de post ontvangen. Ook voor niet leden staat hier nieuws in met betrekking tot het lopende wandelseizoen vandaar dat het bulletin ook hier op de website wordt geplaatst.
Lees hier het Ledenbulletin »»

Afgelasting wandeltochen winterseizoen 2020/2021 

20 december 2020

Het bestuur heeft in haar laatst gehouden vergadering besloten om ook de geplande wandeltochten in de maanden januari en februari 2021 te laten vervallen.
In de maand december 2020 ontvangen de leden van de FLAL een ledenbulletin via de post. (Dit bulletin vervangt het reguliere Verenigingsblad FLAL van december)
Als de omstandigheden i.v.m. Covid-19 het toelaten streeft het bestuur er naar om in maart één of twee wandeltochten te organiseren. Nader nieuws volgt op de website.

Het bestuur.

Wandelen tijdens de Coronacrisis (22 april 2020) 

Nu er geen georganiseerde wandelingen zijn zullen veel wandelaars zelf een route plannen en deze gaan volgen.
Wellicht neemt u deze route op met uw GPS-apparaat of met een wandelapp op uw telefoon en doet u verslag op Facebook.
Denk er dan eens aan om aan uw verslagje op Facebook een routekaartje of routebeschrijving toe te voegen zodat u andere wandelaars een idee aan de hand doet voor een wandeling in een andere omgeving dan het gebruikelijke 'rondje om de kerk'.
Veel wandelplezier toegewenst.
Denk om jezelf en om je naaste!
We hopen elkaar in oktober weer te zien bij de wandelingen van de FLAL!

Van het bestuur (12 februari 2020) 

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 9 maart 2020 in dorpshuis De Weeme in Lekkum.
Kijk hier voor de agenda»»

Van de routecommissie (15 november 2019)

Aan de Vrijetijdsboulevard Roden wandeltocht op 11 januari 2020 wordt als proef eenmalig een route van ca. 10 kilometer toegevoegd. Een aantal oudere leden, die de langere afstanden niet meer kunnen of willen wandelen, heeft hier naar gevraagd. In overleg met het bestuur is besloten deze wens (voorlopig) eenmalig te honoreren. Het bestuur en de routecommissie hopen hiermee ook jonge en beginnende wandelaars te motiveren voor de wandelsport. Aan het einde van het seizoen zal de levensvatbaarheid van een kortere afstand geëvalueerd worden.

Van de ledenadministratie. (6 november 2019)

Zet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in het adresboek van je pc/laptop/tablet/telefoon om te voorkomen dat FLAL-mail in de spambox terecht komt
Als je geen e-mail ontvangt van de FLAL dan beschikt de FLAL niet over je juiste e-mailadres. Stuur in dat geval even een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan kan je juiste adres in de database worden opgenomen

Contributie 2020 (24 augustus 2019)

De contributieafdracht aan de KWBN wordt met ingang van 2020 verhoogd. De contributie voor het lidmaatschap van de FLAL wordt NIET verhoogd maar voor leden van de FLAL wordt de totale contributie daardoor wel duurder. Voor donateurs veranderd er niets. 
Lees meer »»

Gewijzigde starttijd 25 kilometer wandeltochten

Met ingang van 1 januari 2019 wijzigt de starttijd voor de wandeltochten van 25 kilometer.
De starttijd wordt 09.00 uur. Dus gelijk met de 35 of 40 kilometer.
De laatste startmogelijkheid voor de wandelaars op de 25 kilometer wordt 09.30 uur. Voor de wandelaars op de andere afstanden verandert er niets.